MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Καυτά ερωτήματα για την εξαφάνιση της μικρής Μαρίας

Advertisement

Sponsored by exness

Τα ερωτήματα για το πώς βρέθηκε ένα παιδί, 3,5 ετών, τέσσερα χιλιόμετρα μακριά από εκεί που εξαφανίστηκε παραμένουν ακόμη αναπάντητα

Advertisement

Μία από τις γυναίκες που βρήκε το κοριτσάκι στο Χαΐδάρι, η κ. Φωτεινή Δημητρίου, περιέγραψε, μιλώντας στην εκπομπή «Κοινωνία Ώρα MEGA», τις πρώτες στιγμές με το παιδί:

«Περνώντας από την λεωφόρο Καβάλας είδαμε ένα παιδάκι να κάθεται στην άκρη του δρόμου… Αμέσως κάναμε αναστροφή και γυρίσαμε για να δούμε το παιδί. Ήταν ένα παιδάκι που καθόταν στην άκρη του δρόμου σαν κάτι να περίμενε. Σε αυτό το διάστημα μέχρι να γυρίσουμε εμείς, είχαν σταματήσει δύο κοπέλες και ένας νεαρός και το είχαν σκεπάσει το παιδάκι και του μιλάγανε. Ήταν ένα παιδάκι το οποίο ήταν φοβισμένο, γρατζουνισμένο σε διάφορα σημεία, πολύ βρώμικο, πολύ έξυπνο. Μας είπε ότι το λένε Μαρία, ότι είναι 3,5 ετών. Δεν του κάναμε πολλές ερωτήσεις γιατί δεν ξέραμε πώς να το χειριστούμε. Εκείνη την ώρα ήρθε κάποιος του Ερυθρού Σταυρού και λέει ‘τι συμβαίνει; Εδώ την περιοχή την χτενίσαμε χθες, όλη την ημέρα μέχρι αργά το βράδυ. Πού βρέθηκε εδώ;».

Με βάση και την αναφορά του διασώστη του Ερυθρού Σταυρού, η ίδια εκτίμησε ότι «το παιδάκι αποκλείεται από εκεί που ήταν να έφτασε στο Χαϊδάρι και να έμεινε εκεί».

«Ήταν ένα παιδάκι που καθόταν στην άκρη του κράσπεδου σαν να του είχαν πει ‘κάτσε εδώ και θα έρθουν να σε πάρουν’», ανέφερε χαρακτηριστικά, ενώ και σε άλλο σημείο είπε: «Εκεί που το είδαμε εμείς το παιδί πρέπει να το είχαν αφήσει δύο – τρία λεπτά νωρίτερα».

Το κοριτσάκι, σύμφωνα με την μάρτυρα, «είπε ότι ‘με αφήσανε’ και αυτό το είπε δύο φορές».

Σημειώνεται ότι οι γονείς της μικρής κρατούνται και οδηγούνται αυτήν την ώρα στον εισαγγελέα για παραμέληση και έκθεση ανηλίκου σε κίνδυνο.

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network