MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Μπούκαραν με όπλο -ξανά- στα McDonald’s στη Λεμεσό…

Advertisement

Sponsored by exness

Ένοπλη ληστεία τα ξημερώματα σε εστιατόριο ΜcDonald’s στη Λεμεσό – Μπούκαραν μέσα με κυνηγετικό, ακινητοποίησαν τους εννέα υπαλλήλους, έριξαν προειδοποιητικό πυροβολισμό και έφυγαν με το ταμείο – Αναζητεί δύο πρόσωπα η Αστυνομία – Δεν είναι η πρώτη φορά που τίθεται στο στόχαστρο ληστών το εστιατόριο

Advertisement

Η ληστεία διαπράχθηκε γύρω στις 4 τα ξημερώματα στο εστιατόριο της αλυσίδας ΜcDonald’s στην περιοχή πρώην Ορφανίδη στη Λεμεσό. Δύο άγνωστα πρόσωπα, έχοντας καλυμμένα τα πρόσωπα τους, ο ένας με κράνος και ο άλλος με πράσινο φούτερ, έσπασαν το παράθυρο που βρίσκεται στο drive through από την πλευρά του αυτοκινητόδρομου με λιβέρι –αφού το εστιατόριο εκείνη την ώρα είχε κλείσει για το κοινό- και μπούκαραν.

Προτάσσοντας κοντόκαννο κυνηγετικό κατάφεραν ο ένας να ακινητοποιήσει τους 9 υπαλλήλους του εστιατορίου –μεταξύ αυτών και φρουροί ασφαλείας- ενώ ο δεύτερος μετέβη στο μικρό γραφειάκι, στο πίσω μέρος του εστιατορίου, όπου βρίσκεται το χρηματοκιβώτιο. Εκεί βρισκόταν ένας υπάλληλος ο οποίος εκείνη την ώρα έκανε καταμέτρηση χρημάτων και όταν αντιλήφθηκε τι έγινε, κλείδωσε την πόρτα και κρύφτηκε πίσω από το χρηματοκιβώτιο. Στη ρίψη όμως προειδοποιητικού πυροβολισμού από το ληστή, φοβήθηκε για τη ζωή του, άνοιξε την πόρτα και παρέδωσε το ένα ταμείο στο ληστή που είχε προτάξει όπλο.

Σύμφωνα με τον Υπεύθυνο του ΤΑΕ Λεμεσού Ιωάννη Σωτηριάδη, το ποσό που έχει κάνει «φτερά» δεν έχει ακόμα υπολογιστεί.

Σημειώνεται ότι αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που το συγκεκριμένο εστιατόριο μπαίνει στο στόχαστρο ληστών.

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network