MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Αστυνομικός εκτός υπηρεσίας συνέλαβε τον φερόμενο δολοφόνο της Λάρνακας

Advertisement

Sponsored by exness

Εντοπίστηκε και φόρεσε χειροπέδες ο φερόμενος δολοφόνος του Γιώτη Χριστοδούλου – Προηγουμένως επικοινώνησε με δικηγόρο και εξέφρασε την πρόθεση να παραδοθεί – Θεωρείται ο κύριος ύποπτος για τη δολοφονία μετά τις μαρτυρίες των θαμώνων της μπυραρίας

Advertisement

Στα χέρια των αρχών έπεσε ο φερόμενος δολοφόνος του Γιώτη Χριστοδούλου στη Λάρνακα. Ο Γιώργος Ξιούρουπας προηγουμένως επικοινώνησε με δικηγόρο και εξέφρασε την πρόθεση να παραδοθεί ωστόσο δεν το έπραξε.  

Σύμφωνα με πληροφορίες της Cyprus Times τα ίχνη του 45χρονου εντόπισε αστυνομικός που βρισκόταν εκτός υπηρεσίες και τον είδε να κινείται στη περιοχή. Με τη βοήθεια πολίτη ο εν λόγω αστυνομικός κατάφερε να του φορέσει χειροπέδες ενώ αμέσως κάλεσε ενισχύσεις.

Στην κατοχή του 45χρονου εντοπίστηκε πιστόλι το οποίο εκτιμάται ότι είναι το φονικό όπλο ενώ μεταφέρεται στο ΤΑΕ Λάρνακας για ανάκριση. 

Ο Γιώργος Ξιούρουπας θεωρείται ως ο κύριος ύποπτος για τη δολοφονία του Γιώτη Χριστοδούλου που διαπράχθηκε στις 5 και 20 τα ξημερώματα στη Λάρνακα. Θύτης και θύμα συναντήθηκαν τυχαία σε μπυραρία στη Λάρνακα και είπαν να λύσουν προσωπικές διαφορές που είχαν με φόντο τα ναρκωτικά. 

Σύμφωνα με τους θαμώνες της μπυραρίας ο Ξιούρουπας ανέσυρε πυροβόλο όπλο και πυροβόλησε εν ψυχρώ το 40χρονο θύμα. 

Ο ύποπτος αναμένεται να οδηγηθεί αύριο ενώπιον του Επαρχιακού δικαστηρίου Λάρνακας για έκδοση διατάγματος κράτησης του. 

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network