MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

47χρονος «έσφαξε» τη μητέρα του στην Ελλάδα (video)

Advertisement

Sponsored by exness

Τρεις φορές είχε κληθεί να επέμβει η αστυνομία επειδή την κακοποιούσε – Γείτονας τον είχε δει να τη χτυπά στις γραμμές του τρένου

Advertisement

Μια τραγική ιστορία εκτυλίχθηκε στον Ταύρο, καθώς, σύμφωνα με τις πληροφορίες που μεταδίδουν τα ελλαδικά μέσα, τοξικομανής σκότωσε την ίδια του τη μητέρα.

Ο τοξικομανής συνελήφθη, αφού πρώτα ομολόγησε το έγκλημά του σε κάποιο συγγενικό του πρόσωπο και έχει οδηγηθεί στο αστυνομικό τμήμα Πετραλώνων. Το σώμα της άτυχης 84χρονης είναι ακόμα μέσα στο σπίτι, παρουσία ιατροδικαστή.

Ο δράστης, που είχε γεννηθεί το 1969, σύμφωνα με μαρτυρίες γειτόνων, δούλευε στο δήμο Ταύρου και απολύθηκε πριν από δυο χρόνια. Κακοποιούσε αρκετά συχνά τη μητέρα του και γι’ αυτό το λόγο η αστυνομία είχε κληθεί τρεις φορές να επέμβει, ενώ άλλη μια είχε κληθεί να παρέμβει εισαγγελέας.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, ο τοξικομανής σκότωσε τη μητέρα του επειδή της ζήτησε την κάρτα της για να «τραβήξει» λεφτά κι εκείνη του αρνήθηκε.

Μάλιστα, όπως ισχυρίστηκε ένας από τους γείτονες, κατά το παρελθόν τον είχε δει να τη χτυπά την άτυχη 84χρονη στις γραμμές του τρένου που είναι κοντά στο σπίτι.

Πηγή: Πρώτο Θέμα

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network

ΦΑΒΟΡΙ/ΑΕΚ

ShootandGoal