MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Δέντρο καταπλάκωσε οδηγό την ώρα που οδηγούσε (video)

Advertisement

Sponsored by exness

Ένας άνδρας 64 ετών έχασε τη ζωή του στα Χανιά, όταν το αυτοκίνητο στο οποίο επέβαινε καταπλακώθηκε από ευκάλυπτο, μεγάλο μέρος του οποίου, λόγω των ανέμων, βρέθηκε στο οδόστρωμα.

Advertisement

Το τροχαίο συνέβη λίγο πρίν τις 11:00, στη λεωφόρο Σούδας, μετά τη διασταύρωση προς το Μεσογειακό Αγρονομικό Ινστιτούτο. Το αυτοκίνητο του 64χρονου βρισκόταν στο ρεύμα κυκλοφορίας προς τα Χανιά όταν καταπλακώθηκε από το μεγάλο δέντρο. Λίγο αργότερα διασώστες ανέσυραν τον άτυχο άνδρα και γιατρός του ΕΚΑΒ διαπίστωσε τον θάνατό του.

Προβλήματα στην περιοχή των Χανίων δημιούργησαν οι νότιοι άνεμοι που έπνεαν με ένταση που τοπικά έφθανε τα 8 μποφόρ. Στις 10 το πρωί και με τη βοήθεια ρυμουλκών κατάφερε να δέσει με απόλυτη ασφάλεια στο λιμάνι της Σούδας το πλοίο «’Ελυρος» προερχόμενο από τον Πειραιά. Το πλοίο έφτασε στις 6 το πρωί στο λιμάνι, ωστόσο οι νοτιοανατολικοί άνεμοι που έπνεαν στην περιοχή έκαναν αδύνατη την προσέγγισή του. Στο πλοίο επέβαιναν 539 επιβάτες.

Λόγω των ανέμων αποκολλήθηκε και μέρος μεταλλικής οροφής από το σχολικό συγκρότημα όπου στεγάζονται το Γενικό και το Επαγγελματικό Λύκειο Κισάμου. Στο σημείο βρίσκονται συνεργεία του δήμου για την αποκατάσταση της ζημιάς.

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network