MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Σοκ… Ζευγάρι στη Νέα Υόρκη διακινούσε φωτογραφίες πορνό με μωρό 16 μηνών!

Advertisement

Sponsored by exness

Ο άνδρας κατάφερε και έπεισε την μητέρα να βγάζει φωτογραφίες πορνογραφικού περιεχομένου με το μωρό της και μετά τις διακινούσε στο Διαδίκτυο

Advertisement

Δεν χωρά ο νους του ανθρώπου αυτά που έφερε στο φως η αστυνομική έρευνα στη Νέα Υόρκη. Σύμφωνα με τις ανακοινώσεις των αρχών, ένα ζευγάρι χρησιμοποιούσε το μόλις 16 μηνών βρέφος της γυναίκας για πορνογραφικούς σκοπούς.

Το ζευγάρι, ο 40χρονος Jason Kopp και η 23χρονη Emily Oberst συνελήφθησαν από το FBI στις 18 Μαρτίου, και οδηγήθηκαν άμεσα στην φυλακή. Οι κατηγορίες που τους βαραίνουν ήταν ότι παρήγαγαν και διακινούσαν πορνογραφικό υλικό στο οποίο είχαν εμπλέξει το μόλις 16 μηνών βρέφος τους. 

Η Oberst είπε ότι ο Kopp, ο οποίος ήταν αρκετά γνωστό πρόσωπο σ’ αυτήν, της έστελεν συνέχεια μηνύματα με τα οποία της ζητούσε να του δώσει φωτογραφίες σεξουαλικού περιεχομένου με το μωρό. Η ίδια ανάφερε στην αστυνομία ότι τελικά του έστειλε 45 τέτοιες φωτογραφίες, τις οποίες ο Kopp τις διακίνησε στο Ίντερνετ. 

Και οι δύο συνελήφθησαν και οδηγήθηκαν άμεσα στην φυλακή, μετά από την έρευνα που έγινε στα σπίτια τους και τα φρικιαστικά ευρήματα που βρέθηκαν. Αν επιβεβαιωθούν οι κατηγορίες και στο δικαστήριο, και οι δύο αντιμετωπίζουν φυλάκιση έως και 50 χρόνια για εμπλοκή σε παιδική πορνογραφία .

Πηγή: Πρώτο Θέμα

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network