MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Πως σχολίασε ο Κ. Νικολάου τον χαμό που έγινε με το τραγούδι του Π. Παντελίδη για τα κατεχόμενα;

Advertisement

Sponsored by exness

O Κούλλης Νικολάου σε συνέντευξη που παραχώρησε στο περιοδικό YouWeekly μίλησε μεταξύ άλλων για την κυπριακή κοινωνία και σχολίασε τον σάλο που είχε προκληθεί με το τραγούδι του Παντελή Παντελίδηγια τα Κατεχόμενα.

Advertisement

Ο ηθοποιός υποστηρίζει ότι η αντίδραση μερικών ανθρώπων για το τραγούδι του Παντελή δεν καθρεφτίζει την κυπριακή κοινωνία στην οποία ο τραγουδιστής υπήρξε ιδιαίτερα αγαπητός.

Σχετικά με τη λέξη «Κατεχόμενα» και το κατά πόσο λειτουργεί ως απαγορευτική στην Κύπρο δηλώνει:

«Κάποια πράγματα μεταδίδονται λάθος. Εγώ προσωπικά δεν άκουσα ποτέ Παντελίδη. Τον γνώρισα και τον βίωσα αναγκαστικά μετά το δυστύχημα που είχε και κατάλαβα πως πρόκειται για ένα εξαίρετο παιδί με μια ψυχοσύνθεση ‘’μάγκικη’’. Είναι κάτι που εκτιμώ και γουστάρω. Εάν τον είχα γνωρίσει θα ήταν ένας από τους καλούς μου φίλους. Οι στίχοι των τραγουδιστών δεν μας βρίσκουν όλους σύμφωνους, αλλά αυτό δεν σημαίνει πως πρέπει να κάνω το σοφό κάνοντας κήρυγμα. Έχω ξεπεράσει αυτά τα κόμπλεξ. Θυμάμαι τον εαυτό μου στα 23 να ακούω Χατζιδάκι και να μην αποδέχομαι τίποτα άλλο. Μόλις ωριμάσεις λίγο καταλαβαίνεις πως όλα έχουν θέση στη ζωή και στην ιστορία. Το να κάνεις κριτική και να παριστάνεις τον φιλόσοφο νομίζω είναι αχρείαστο. Όσον αφορά στη λέξη ‘’Κατεχόμενα’’ να θυμίσω ότι η Κύπρος είναι κατεχόμενη από τον τουρκικό στρατό. O άνθρωπος αυτός έβαλε στους στίχους του αυτή τη λέξη, δεν βρίσκω κάποιο λάθος».

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network