MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Η φωτογραφία με την αυτοσχέδια φανέλα του συγκίνησε, τον Μέσι

Advertisement

Sponsored by exness

Μία νέα εκστρατεία έχει ξεκινήσει στα social media μετά από τη δημοσίευση αυτής της φωτογραφίας που δείχνει έναν πιτσιρικά να φοράει μία αυτοσχέδια φανέλα του Μέσι με το 10 στην πλάτη, φτιαγμένη από μία μπλε – άσπρη πλαστική σακούλα. 

Advertisement

Όπως είναι ευνόητο, η αυτοσχέδια φανέλα παραπέμπει στην εμφάνιση που χρησιμοποιεί ο Αργεντινός σούπερσταρ όταν αγωνίζεται με τα χρώματα της Εθνικής ομάδας της χώρας του.   Η φωτογραφία πρωτοεμφανίστηκε σε ορισμένα τουρκικά μπλογκς, με διάφορες, μη επιβεβαιωμένες πληροφορίες, να αναφέρουν πως το παιδί κατάγεται από την επαρχία του Ντοχούκ στο Ιράκ, h οποία σπαράσσεται από τον πόλεμο.

Τα νέα διαδόθηκαν γρήγορα μέσω των social media, και η αναζήτηση του πιτσιρικά μετατράπηκε σε ενός είδους εκστρατεία προκειμένου να εντοπιστεί και να του δοθεί μία πραγματική φανέλα.        

Ένας από τους πιο δημοφιλείς λογαριασμούς στο twitter που διαχειρίζονται φαν του Μέσι (Leo Messi @messi10stats) ενημέρωσε με tweet πως βρίσκεται σε επαφή με εκπροσώπους του σπουδαίου ποδοσφαιριστή. «Θέλουν να μάθουν ποιο είναι αυτό το παιδί, ώστε ο Μέσι να κανονίσει κάτι για αυτόν».      

Όταν κάποιοι τους κατηγόρησαν ότι ψεύδονται, ανέβασαν screenshot με μία συνομιλία που φέρεται να έχουν με την Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία της Αργεντινής.

Πηγή: lifo

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network