MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Σάλος στο διαδίκτυο με τη φωτογραφία που ανάρτησε ο Ρέμος στο Instagram (pic)

Advertisement

Sponsored by exness

Ο Αντώνης Ρέμος, δημοσίευσε μία φωτογραφία στο Instagram θέλοντας να εκφράσει την άποψη του για την πειρατεία στη μουσική αλλά προκάλεσε αντιδράσεις!

Advertisement

Την εικόνα όπως έγραψε την βρήκε τυχαία και θέλησε να τη μοιραστεί με τους φίλους του.

«Τυχαία σερφάροντας στο Internet έπεσα πάνω σε αυτή τη φωτογραφία… Πόσο αλήθεια όμως!», έγραψε ο Αντώνης στο Instagram και «ανέβασε» τη φωτογραφία καλλιτεχνών από διαφορετικά είδη μουσικής.

Δείχνει ποιοι είναι οι θρύλοι της μουσικής στην εποχή που δεν υπήρχε η πειρατεία και ποιοι είναι οι καλλιτέχνες του σήμερα τους οποίους  «δεν θέλουμε να πληρώνουμε».

Η φωτογραφία τελικά προκάλεσε ​έντονες αντιδράσεις, κάνοντάς τον Ρέμο να επανέλθει και να προβεί σε εξηγήσεις, αφού πολλοί διαδικτυακοί του φίλοι επεσήμαναν πως, επειδή σε εκείνον δεν αρέσουν κάποιοι καλλιτέχνες, δεν σημαίνει ότι δεν έχουν ταλέντο ή ότι δεν αρέσουν στον κόσμο.

Ο Ρέμος εξήγησε πως  στη μουσική ότι δεν το πληρώνεις, τελικά δεν το σέβεσαι κιόλας.

«Δεν προσωποποιώ τα λεγόμενα της φωτογραφίας, απλά θεώρησα πολύ σωστή την ερμηνεία της γενικά!!! Για να κάνει κάποιος επιτυχία, σημαίνει ότι δούλεψε πολύ στην ευκαιρία που του δόθηκε. Από εκεί και πέρα, συμφωνώ απόλυτα με το “ό,τι δεν το πληρώνεις δεν το σέβεσαι”. Καληνύχτα φιλαράκια μου κι ευχαριστώ για τις απόψεις σας».

Πηγή: Thetoc

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network