MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Το ταξίδι με τα πόδια από την Κίνα στη Γερμανία μέσα από καθημερινές selfies! (video)

Advertisement

Sponsored by exness

Αν δε βάλεις στόχο στη ζωή σου δε μπορείς να πραγματοποιήσεις τα όνειρα σου… Μάλλον αυτό είχε κατά νου ο ταξιδιωτικός συγγραφέας Christoph Rehage όταν το φθινόπωρο του 2007 αποφάσιζε να περπατήσει από το Πεκίνο ως τη Γερμανία.

Advertisement

Ο στόχος του… δεν επιτεύχθηκε ωστόσο οι εμπειρίες που έχει αποκομίσει μόνο απογοήτευση δεν του έχει αφήσει καθώς περπάτησε από την έρημο του Shanshan, τα βουνά, τα ποτάμια και τις μεγαλουπόλεις.

Μέσα στο ταξίδι αυτό άλλαξε κι ο ίδιος, εσωτερικά αλλά και εξωτερικά… Κάτι το είχε προνοήσει και έτσι έβγαζε selfies φωτογραφίες καθ’ όλη τη διάρκεια του ταξιδιού του.

Μετά από 2010 selfies δημιούργησε ένα βίντεο αφιερωμένο στη μοναδική εμπειρία του. Αν και δεν κατάφερε να φτάσει μέχρι τη Γερμανία, το ταξίδι του ήταν μια απίστευτη εμπειρία 2.796 μιλίων. Μέσα σε αυτά συμπεριλαμβάνεται και η διαδρομή από την έρημο Γκόμπι.

«Σχεδόν όλο μου το ταξίδι έγινε με τα πόδια. Μπορείτε, βέβαια, να με δείτε στο βίντεο να βρίσκομαι σε ένα πλοίο ή ένα αεροπλάνο, αλλά αυτό γινόταν για ελάχιστο χρόνο, στην προσπάθειά μου να λύσω κάποια γραφειοκρατικά ζητήματα ή να καλύψω προβλήματα που προέκυπταν κατά τη μετακίνησή μου«, δηλώνει ο ίδιος.

Το βίντεο του ονομάστηκε «Ο μακρύτερος δρόμος», κι όχι άδικα… Δείτε το βίντεο και θα καταλάβετε την τεράστια αλλαγή του!

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network