MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Διαγωνισμός φωτογραφίας για τα φλαμίνγκο στη Λάρνακα

Advertisement

Sponsored by exness

Τη διοργάνωση διαδικτυακού φωτογραφικού διαγωνισμού με θέμα τα φλαμίνγκο στη Λάρνακα, εξήγγειλε η Εταιρεία Τουριστικής Ανάπτυξης και Προβολής Λάρνακας

Advertisement

Σε γραπτή ανακοίνωση της η Εταιρεία αναφέρει ότι «με την κάθοδο πολύ μεγάλου αριθμού φλαμίνγκο τις τελευταίες μέρες, κυρίως στην Αλυκή Λάρνακας, προσφέρεται μια μοναδική ευκαιρία για λήψη εντυπωσιακών φωτογραφιών. H συγκεκριμένη δράση αποσκοπεί στην ανάδειξη των φυσικών υδροβιότοπων της επαρχίας Λάρνακας και ειδικότερα των Αλυκών και της Λίμνης Ορόκλινης».

Προσθέτει ακόμα ότι «το θέμα «φλαμίνγκο» θα είναι το επίκεντρο της νέας καμπάνιας της ΕΤΑΠ Λάρνακας για το 2016 που θα κυκλοφορήσει μέσα στους επόμενους μήνες και υπολογίζεται ότι ο διαγωνισμός φωτογραφίας για τα φλαμίνγκο αναμένεται να ενισχύσει την όλη διεργασία προώθησης».  

Σύμφωνα με την ανακοίνωση «ο κάθε συμμετέχοντας θα πρέπει να αποστείλει μία φωτογραφία σε ηλεκτρονική μορφή μέχρι την 31η Ιανουαρίου 2016. Οι όροι του διαγωνισμού μπορούν να ληφθούν από την ιστοσελίδα της ΕΤΑΠ Λ/κας www.larnakaregion.com. Οι φωτογραφίες θα αναρτηθούν στο διαδίκτυο για ψηφοφορία από το κοινό από τις 4 μέχρι τις 18 Φεβρουαρίου 2016».

Σημειώνεται ότι το πρώτο βραβείο είναι χρηματικό ποσό ύψους €500, το δεύτερο €200 και το τρίτο €100, ενώ θα δοθούν και τρεις έπαινοι.

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network