MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Η εκ βαθέων εξομολόγηση του Τσάρλι Σιν για το AIDS (video)

Advertisement

Sponsored by exness

Μετά από εβδομάδες εικασιών, ο ηθοποιός αποκάλυψε ότι είναι θετικός στον ιό HIV και ότι το έμαθε πριν από 4 χρόνια περίπου

Advertisement

Ο ηθοποιός Τσάρλι Σιν μίλησε στον Matt Lauer για την κατάσταση της υγείας του, μετά τα δημοσιεύματα που είδαν το φως της δημοσιότητας τις τελευταίες ημέρες.

Μετά από εβδομάδες εικασιών, ο ηθοποιός αποκάλυψε ότι είναι θετικός στον ιό HIV.

«Θα ήθελα να παραδεχτώ ότι είμαι θετικός στον ιό HIV και να βάλω τέλος στα δημοσιεύματα και το μπαράζ των επιθέσεων και των ανακριβειών που απειλούν την υγεία των τόσων ανθρώπων» είπε στην εκπομπή Today του NBC.

Μάλιστα, είπε ότι διαγνώστηκε με τον ιό πριν από περίπου 4 χρόνια.

Ερωτηθείς αν είχε μολύνει άλλο άτομο με τον ιό HIV απάντησε:

«Αδύνατον». Είπε, επίσης, ότι «δεν γνωρίζει πώς ακριβώς μολύνθηκε από τον ιό. Με εκβίαζαν»

Στην εκ βαθέων συνέντευξή του, ο Σιν ισχυρίστηκε ότι οι άνθρωποι που γνώριζαν ότι είχε μολυνθεί με τον ιό HIV, του είχαν αποσπάσει χρήματα για να μην μιλήσουν.

Τέλος, ο σταρ του Χόλιγουντ είπε ότι πλέον θα σταματήσει να τους πληρώνει τονίζοντας: «Απελευθερώθηκα από αυτή τη φυλακή σήμερα».

Περιγράφοντας ένα περιστατικό εκβιασμού, ο ηθοποιός μίλησε για μια ιερόδουλη η οποία πήρε μια φωτογραφία των αντιρετροϊκών φαρμάκων του και απείλησε να την πουλήσει.

Οταν ο Matt Lauer τον ρώτησε γιατί συνέχισε να συνευρίσκεται με άλλους ανθρώπους και ιερόδουλες μέσα στο σπίτι του, είπε ότι το έκανε επειδή είχε πάθει κατάθλιψη.

Tα δημοσιεύματα

Πηγές που επικαλείται η Daily Mail υποστηρίζουν ότι τα τελευατία δύο χρόνια ο ηθοποιός έχει κλειστεί στο σπίτι του και πληρώνει 25.000 – 30.000 δολάρια σε πορνοστάρ -για να του κάνουν παρέα και να συμμετέχουν σε όργια με σεξ και ναρκωτικά.

Για να αποφύγει ωστόσο να δημοσιευθούν λεπτομέρειες της προσωπικής του ζωής, όπως γράφει η Daily Mail, έχει εγκαταστήσει ένα «κέντρο διοίκησης» στο γκαράζ του σπιτιού του από το οποίο ελέγχεται όποιος μπαίνει και όποιος βγαίνει από το κτήριο. Κατά τις ίδιες πληροφορίες οι πορνοστάρ που πληρώνονται από τον Σιν υποχρεώνονται να υπογράψουν μια συμφωνία εχεμύθειας ότι δεν θα αποκαλύψουν τίποτα από όσα δουν, κάνουν ή ακούσουν, καθώς και να παραδώσουν το κινητό τους στους άνδρες ασφαλείας.

Οι ίδιες πηγές υποστηρίζουν ότι ο Τσάρλι Σιν κάνει χρήση κρακ από το 2010 αλλά το τελευταίο εξάμηνο η κατάστασή του επιδεινώνεται. Το National Enquirer αποκαλύπτει πως ο ηθοποιός προσπαθούσε επί πολλά χρόνια να κρατήσει με κάθε τρόπο κρυφό το γεγονός ότι είχε HIV, την ώρα που πρωταγωνιστούσε σε γνωστές ταινίες και αμερικανικές σειρές και ενώ διατηρούσε ερωτικές σχέσεις με πολλές γυναίκες.

Πηγή: The Toc 

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network