MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Συνελήφθη ένοπλος Γάλλος στο αεροδρόμιο Gatwick στο Λονδίνο

Advertisement

Sponsored by exness

Ένας Γάλλος υπήκοος συνελήφθη σήμερα στο αεροδρόμιο Gatwick​ του Λονδίνου καθώς στην κατοχή του βρέθηκε ένα όπλο, ανακοίνωσε η τοπική αστυνομία.

Advertisement

Ο άνδρας αυτός, ηλικίας 41 ετών, κατάγεται από το Βαντόμ, διευκρίνισε η αστυνομία η οποία εξετάζει «την κατάσταση της λειτουργίας του όπλου». Εξάλλου, ο τερματικός σταθμός του Γκάτγουικ που είχε κλείσει νωρίτερα επειδή εντοπίστηκε ένα «ύποπτο» αντικείμενο, ερευνήθηκε από αστυνομικούς και επαναλειτουργεί κανονικά.

«Ένας άνδρας συνελήφθη καθώς η συμπεριφορά του θεωρήθηκε ύποπτη. Οι βρετανικές αρχές ενίσχυσαν σήμερα τα μέτρα ασφαλείας “για προληπτικούς λόγους” και οι Βρετανοί συνοριοφύλακες συνεργάζονται με τους Γάλλους συναδέλφους τους», ανέφερε ένας εκπρόσωπος του Βρετανούς πρωθυπουργού Ντέιβιντ Κάμερον.

Νωρίτερα, ο κύριος Κάμερον συγκάλεσε έκτακτη συνεδρίαση της επιτροπής αντιμετώπισης εκτάκτων περιστατικών της κυβέρνησής του και «οι υπουργοί συμφώνησαν ότι θα πρέπει να αναθεωρήσουμε τα σχέδιά μας» ώστε να διασφαλιστεί ότι η χώρα είναι σε θέση να ανταποκριθεί σε τέτοιου είδους επιθέσεις ενόπλων, όπως εκείνες που έγιναν στο Μουμπάι της Ινδίας το 2008. 

Πηγή: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network

ΠΙΕΣΗ/ΑΠΟΕΛ

ShootandGoal