MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Τον χτυπούσε με τέιζερ για 42 δεύτερα – Ζητά αποζημίωση 5 εκατομμύρια (video)

Advertisement

Sponsored by exness

Μήνυση κατά της Αστυνομίας στην Βιρτζίνια κατατέθηκε από τον Λαντζ Ντέι όταν ο τελευταίος έγινε θύμα αστυνομικές βίας

Advertisement

Το 2013 το θύμα βγήκε από το όχημα του ζαλισμένος μετά από ένα τρακάρισμα και περπατούσε παράξενα με τον αστυνομικό να τον πλησιάζει και του λέει πέσει στο έδαφος. Τα υπόλοιπα απαθανατίστηκαν σε βίντεο περαστικού, όπου φαίνεται πως ο Ντέι, σε κάποια στιγμή αποπειράται να διαφύγει και τότε δέχεται το χτύπημα από το τέιζερ του Γιανγκ και πέφτει στο έδαφος φωνάζοντας από τον πόνο.

Μετά το σοκαριστικό περιστατικό, οι αστυνομικοί είπαν στους ρεπόρτερ, ότι ο Ντέι πριν αποπειραθεί να διαφύγει είχε μιλήσει με ύφος επιθετικό προς τον Γιανγκ, κάτι που ο ίδιος ο Ντέι αρνήθηκε κατηγορηματικά.

Μάλιστα ο αστυνομικός χρησιμοποίησε το τέιζερ για 42 δευτερόλεπτα πάνω στο θύμα, ενώ ο νόμος αναφέρει ότι πρέπει να το κρατούν μόλις 5! «Μέχρι τη δημοσίευση του βίντεο, που έγινε γνωστό παγκοσμίως (το 2013), δεν είχε τιμωρηθεί αστυνομικός για υπερβολική χρήση βίας, αν και υπήρχαν τουλάχιστον 28 επίσημες καταγγελίες για παρόμοιες υποθέσεις» λέει ο Ντέι. Πέραν όλων αυτών, αποκαλύφθηκε, πως ο Ντέι, εν τέλει φυσικά συνελήφθη από τον Γιανγκ για αντίσταση, πέρασε δυο μέρες στη φυλακή και ουδέποτε έλαβε ιατρική περίθαλψη, μολονότι προβλέπεται από τον κανονισμό της αστυνομίας.

Πλέον, αφού επιβεβαιώθηκε πως μετά το περιστατικό ο άτυχος άνδρας έπαθε διάσειση και σοβαρό τραυματισμό στην πλάτη, ο Ντέι διεκδικεί 5 εκατομμύρια δολάρια από την αστυνομία της Βιρτζίνια.

Πηγή: iefimerida

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network