MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Βίντεο – σοκ για τη δράση της Χρυσής Αυγής

Advertisement

Sponsored by exness

«Ό,τι κινείται σφάζεται»: Ανατριχίλα προκαλεί η παρότρυνση του Γιώργου Πατέλη, «πυρηνάρχη» Νίκαιας της ΧΑ, προς τους χρυσαυγίτες που απαρτίζουν τα τάγματα εφόδου – «Οτιδήποτε μας λένε πρέπει να το κάνουμε» προσθέτει ο Πατέλης για την ηγεσία της ΧΑ – Το βίντεο είχε ζητηθεί να προβληθεί στη δίκη της Χρυσής Αυγής, ωστόσο το αίτημα δεν έγινε δεκτό

Advertisement

Σοκ προκαλεί το βίντεο-ντοκουμέντο που δόθηκε σήμερα στη δημοσιότητα από το ΑΠΕ-ΜΠΕ και είναι αποκαλυπτικό του τρόπου που δρουν τα τάγματα εφόδου της Χρυσής Αυγής.

Πρόκειται για ένα βίντεο, το οποίο ζητήθηκε, στις 2 Οκτωβρίου, από τους συνηγόρους της οικογένειας του Παύλου Φύσσα για να προβληθεί στο δικαστήριο, ωστόσο η έδρα δεν έκανε δεκτό το συγκεκριμένο αίτημα.

Στο βίντεο φαίνεται ξεκάθαρα ο «πυρηνάρχης» Νίκαιας, Γιώργος Πατέλης, να μιλά σε μέλη της Χρυσής Αυγής και να τους εξηγεί πώς θα κινούνται τα λεγόμενα τάγματα εφόδου σε τυχόν επιθέσεις.

«Ό,τι κινείται, σφάζεται» λέει χαρακτηριστικά, προκαλώντας αποτροπιασμό, ενώ εξηγεί και στους χρυσαυγίτες πως, όποια εντολή λαμβάνουν, πρέπει να την εκτελούν κατά γράμμα.

Ο Γιώργος Πατέλης αναλύει πως λειτουργούν τα τάγματα εφόδου, όπως το βράδυ της δολοφονίας του Παύλου Φύσσα. Υπάρχει δηλαδή μία ομάδα ατόμων σε επιφυλακή και με την αποστολή μαζικών SMS αναλαμβάνουν δράση…

Στο συγκεκριμένο βίντεο ο Γιώργος Πατέλης δίνει οδηγίες για μια επίθεση στο παζάρι της Παναγίτσας, λέγοντάς τους πώς θα περιφέρονται και θα ψωνίζουν στο παζάρι, χωρίς τα διακριτικά της Χρυσής Αυγής, περιμένοντας εντολή του Γιάννη Λαγού.

Δείτε το επίμαχο βίντεο 

Πηγή: Πρώτο Θέμα 

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network