MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Δεν έγινε δεκτή η υποψηφιότητα του Άδωνι – Κρίθηκε εκπρόθεσμη (pic – video)

Advertisement

Sponsored by exness

Με ομόφωνη απόφαση της Κεντρικής Εφορευτικής Επιτροπής της ΝΔ – Για λίγα λεπτά καθυστέρηση και παρά το… «on camera» τρέξιμο μέχρι τα γραφεία του κόμματος έμεινε εκτός νυμφώνος – «Έμαθα από τις ειδήσεις ότι έκοψαν την υποψηφιότητά μου. Θα καταθέσω ένσταση», είπε ο κ. Γεωργιάδης

Advertisement

Εκπρόθεσμη κρίθηκε, ομόφωνα, από την Κεντρική Εφορευτική Επιτροπή, η υποψηφιότητα του Άδωνι Γεωργιάδη για την προεδρία της ΝΔ, παρά το γεγονός ότι ο βουλευτής της ΝΔ έκανε κυριολεκτικά μια κούρσα με το χρόνο, για να προλάβει να την καταθέσει.

Μάλιστα, ο κ. Γεωργιάδης είχε κάνει και δηλώσεις ως βέβαιος υποψήφιος για την προεδρία της ΝΔ, ενώ στο λογαριασμό του στο Twitter είχε ανεβάσει φωτογραφία με τους συνεργάτες του, τους οποίους ευχαριστούσε για την επιτυχία της συγκέντρωσης των 50 υπογραφών.

Τελικά, η ΚΕΦΕ αποφάσισε να τηρήσει κατά γράμμα το Καταστατικό του κόμματος και, για τα λίγα εκείνα λεπτά της ώρας που καθυστέρησε ο κ. Γεωργιάδης, έκρινε την υποψηφιότητά του εκπρόθεσμη.

«Το έμαθα από τις ειδήσεις, θα καταθέσω ένσταση»

Ο κ. Γεωργιάδης σχολίασε την απόρριψη της υποψηφιότητάς του μέσω Twitter, γράφοντας χαρακτηριστικά ότι έμαθε από τις ειδήσεις ότι τον «έκοψαν» για λίγα λεπτά καθυστέρηση, ενώ εξέφρασε τη λύπη του για όσα μαθαίνει.

Μάλιστα, ανακοίνωσε πως θα πήγαινε στη Συγγρού προκειμένου να ζητήσει δημόσια δήλωση των συνυποψηφίων του, αφού εμφανίστηκε βέβαιος ότι διαφωνούν.

«Μαθαίνω από τις ειδήσεις ότι έκοψαν για τα λίγα λεπτά καθυστέρησης την υποψηφιότητά μου. Εάν αυτό είναι αλήθεια λυπούμαι πραγματικά», έγραψε και πρόσθεσε: «Κατεβαίνω στην Συγγρού και θα ζητήσω δημόσια δήλωση των συνυποψηφίων μου, οι οποίοι είμαι βέβαιος ότι διαφωνούν!».

Την ώρα που κατευθυνόταν προς τα γραφεία του κόμματος, ο κ. Γεωργιάδης έκανε άλλο ένα tweet στο οποίο τόνιζε ότι δεν έχει καμία επίσημη ενημέρωση για την απόφαση αυτή.

Λίγα λεπτά αργότερα, σε δηλώσεις του σε δημοσιογράφους έξω από τα γραφεία του κόμματος στη Συγγρού ο κ. Γεωργιάδης υποστήριξε ότι δεν οι συνυποψήφιοί του

δεν έχουν αντίρρηση καθώς και ότι επικοινώνησαν μαζι του, ενώ ανακοίνωσε πως θα καταθέσει ένσταση.

«Θα καταθέσω ένσταση, όχι με καβγά. Τη ΝΔ την αγαπάμε δεν θέλουμε να τη μικραίνουμε θέλουμε να τη μεγαλώσουμε και να την ανοίξουμε στον κόσμο και γι’ αυτό πρέπει να δείξουμε ότι είμαστε αγαπημένοι», είπε χαρακτηριστικά.

Μητσοτάκης: Υπερβολική προσκόλληση στον τύπο από την ΚΕΦΕ

Τη δυσαρέσκειά του για την απόρριψη της υποψηφιότητας του κ. Γεωργιάδη εξέφρασε μέσω Twitter και ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

Σε ανάρτησή του στον γνωστό ιστότοπο κοινωνικής δικτύωσης έγραψε πως δεν συμφωνεί με την απόρριψη της υποψηφιότητας Γεωργιάδη, κάνοντας λόγο για υπερβολική προσκόλληση στον τύπο από την ΚΕΦΕ.

Λίγες ώρες νωρίτερα, ο κ.  Μητσοτάκης έγραφε στο Twitter: «Ευτυχώς έγινε αποδεκτή η υποψηφιότητα του Α. Γεωργιάδη.  Η τυπολατρεία δεν μπορεί να επικρατήσει της ουσίας. Καλή δύναμη σε όλους μας!».

Σαμαράς: «Αψυχολόγητη, λαθεμένη και τραυματική για τη ΝΔ απόφαση»

Την έντονη αντίδραση του πρώην πρωθυπουργού και τέως προέδρου της ΝΔ Αντώνη Σαμαρά προκάλεσε η απόφαση αποκλεισμού του Άδωνι Γεωργιάδη από τη λίστα των υποψηφίων αρχηγών του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

«Αψυχολόγητη, λαθεμένη και τραυματική για τη ΝΔ απόφαση», σχολίασε ο κ. Σαμαράς και πρόσθεσε: «Ελπίζω να την αλλάξουν αμέσως».

Αρβανιτόπουλος: «Η τυπολατρία επικράτησε του δημοκρατικού πλουραλισμού»

Τη δυσαρέσκειά του εξέφρασε μέσω Twitter και ο πρώην υπουργός Παιδείας Κωνσταντίνος Αρβανιτόπουλος ο οποίος σχολίασε την απόφαση της ΚΕΦΕ, σημειώνοντας πως είναι λάθος ο αποκλεισμός της υποψηφιότητας του κ. Γεωργιάδη καθώς και ότι «η τυπολατρία επικράτησε του δημοκρατικού πλουραλισμού».

«Αν είχα μία κάμερα στο γραφείο μου και κατέγραφε αυτά που έζησα…»

Λίγη ώρα αργότερα, μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό Σκάϊ, ο κ. Γεωργιάδης μίλησε για μια από τις πιο συγκλονιστικές ώρες της ζωής μου.

«Αν είχα μία κάμερα στο γραφείο μου και κατέγραφε αυτά που έζησα μεταξύ της πέμπτης και έκτης μεσημβρινής θα έκανε απίστευτα εισιτήρια στον κινηματογράφο και στην τηλεόραση. Ήταν από τις πιο συγκλονιστικές ώρες της ζωής μου» δήλωσε χαρακτηριστικά.

«Εγώ δεν το έχω δει το πλάνο ακόμα. Θα το δω από τα δελτία. Δεν έχω δει καθόλου τηλεόραση. Δεν έχω δει το κινητό μου», πρόσθεσε, σχολιάζοντας τα πλάνα που κυκλοφόρησαν με τον ίδιο να τρέχει στα γραφεία της ΝΔ, για να καταθέσει την υποψηφιότητά του.

Πηγή: Πρώτο Θέμα 

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network