MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Παρά το σάλο… Ελεύθερος ο 41χρονος δημοσιογράφος;

Advertisement

Sponsored by exness

Εξελίξεις στην πολύκροτη υπόθεση  του 41χρονου δημοσιογράφου που βρέθηκε στην κατοχή του παιδικό πορνογραφικό υλικό – Παρά τον σάλο και τη λαϊκή κατακραυγή, ο ύποπτος δεν αποκλείεται εντός της ημέρας να αφεθεί ελεύθερος αν κριθεί αναγκαίο – Αναμένουν τα αποτελέσματα των επιστημονικών εξετάσεων οι ανακριτές της υπόθεσης

Advertisement

Εξελίξεις εντός της ημέρας στην πολύκροτή υπόθεση κατοχής πορνογραφικού υλικού από τον 41χρονο δημοσιογράφο. Σύμφωνα με πληροφορίες της Cyprus Times ο 41χρονος δεν αποκλείεται να αφεθεί ελεύθερος εντός της ημέρας αν κριθεί αναγκαίο.

Αύριο εκπνέει το διάταγμα της 6ημερης κράτησης του 41χρονου και οι ανακριτές αποφάσισαν να μην τον οδηγήσουν εκ νέου ενώπιον δικαστηρίου για ανανέωση του διατάγματος κράτησης του.

 Ωστόσο έγκυρη πηγή μας ανέφερε πως ο 41χρονος ενδεχομένως να αφεθεί από σήμερα ελεύθερος, αφού οι έρευνες έχουν ολοκληρωθεί και δεν δικαιολογείται η περαιτέρω κράτηση του.

Επί του παρόντος δεν θα κατηγορηθεί γραπτώς διότι αναμένονται τα αποτελέσματα των επιστημονικών εξετάσεων από τα τεκμήρια που παραλήφθηκαν από την οικεία του, ούτως ώστε να ολοκληρωθεί ο φάκελος της υπόθεσης.

Στο μικροσκόπιο του ηλεκτρονικού εγκλήματος βρίσκονται τα 14 αρχεία με παιδικό πορνογραφικό υλικό, ένας πύργος, δύο φορητοί ηλεκτρονικοί υπολογιστές, επτά εξωτερικοί σκληροί δίσκοι και έξι φορητές μνήμες (USB) που βρέθηκαν στην οικεία του δημοσιογράφου.

Ο 41χρονος, ο οποίος συνελήφθη την περασμένη Κυριακή, δε συνεργάζεται με τις αρχές και αρνείται να απαντήσει στις ερωτήσεις των ανακριτών. Να σημειωθεί πως πρόκειται από τις μεγαλύτερες υποθέσεις παιδικού πορνογραφικού υλικού που διερευνά η κυπριακή Αστυνομία.

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network