MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Τέλος Οκτωβρίου η νέα, πιο αυστηρή νομοθεσία για τους σκύλους

Advertisement

Sponsored by exness

Η Βουλή μέχρι το τέλος Οκτωβρίου θα ψηφίσει νέα νομοθεσία που θα κάνει την ισχύουσα για τους σκύλους ακόμα πιο αυστηρή

Advertisement

Όπως ανέφερε ο Πρόεδρος της Κοινοβουλευτικής Επιτροπής Περιβάλλοντος Αδάμος Αδάμου, ενώπιον της οποίας βρίσκεται το νομοσχέδιο, από τη μέχρι τώρα συζήτηση του σχετικού νομοσχεδίου θα απαγορεύεται να διαβούν σκύλοι σε μπαλκόνια ή ταράτσες και σε κοινόχρηστους χώρους πολυκατοικιών.

Διευκρίνισε ότι η διαβίωση σκύλων εντός των διαμερισμάτων θα επιτρέπεται. Ανέφερε επίσης ότι στο νομοσχέδιο υπάρχει ειδικό άρθρο για τη μεταφορά των ζώων, στο οποίο ακόμα να διεξαχθεί συζήτηση. Ανέφερε επίσης ότι διευκρινίζονται διάφοροι όροι για να αποφευχθούν παρερμηνείες.

Με βάση το χρονοδιάγραμμα του τέθηκε  το νομοσχέδιο θα συζητηθεί στις δύο τακτικές συνεδρίες της Επιτροπής που θα α ακολουθήσουν και μία έκτακτη στις 9 Οκτωβρίου και οδηγηθεί στην Ολομέλεια για ψήφιση σε νόμο.

Ο Βουλευτής του Κινήματος Οικολόγων Γιώργος Περδίκης είπε ότι αποφασίστηκε πως μέχρι τέλος Οκτωβρίου θα ετοιμαστεί νέα νομοθεσία για τους σκύλους,  που θα αντιμετωπίζει την οχληρία από τους σκύλους στις κατοικημένες περιοχές και την ίδια ώρα θα διασφαλίζονται πλήρως τα δικαιώματα των ζώων.

Στις 30 Σεπτεμβρίου η ποινή στην υπόθεση του σκύλου Θάντερ

Σε μια άλλη εξέλιξη, στις 30 Σεπτεμβρίου, θα ανακοινωθεί η απόφαση για την ποινή που θα επιβληθεί στην υπόθεση του σκύλου Θάντερ.

Όπως πληροφορείται το Κυπριακό Πρακτορείο Ειδήσεων κατά τη σημερινή διαδικασία κατατέθηκε γραπτώς η αγόρευση του δικηγόρου υπεράσπισης για μετριασμό της ποινής.

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network

ΟΙ ΠΑΦΙΤΕΣ…

ShootandGoal