MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Ένταλμα σύλληψης στον κλητήρα για το νεκρό βρέφος

Advertisement

Sponsored by exness

Ραγδαίες εξελίξεις σημειώνονται στη συγκλονιστική υπόθεση του εντοπισμού νεκρού βρέφους στα σκουπίδια του νεκροτομείου στην Λευκωσία –  Βασικός ύποπτος ο κλητήρας που εισήλθε τρείς φορές στο δωμάτιο με το ψυγείο που τοποθετούνται οι σοροί – Εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης σε βάρος του

Advertisement

Σύμφωνα με πληροφορίες μας, τα υπό διερεύνηση στοιχεία της αστυνομίας σε σχέση με την υπόθεση του νεκρού βρέφους που εντοπίστηκε χθες το πρωί στα σκουπίδια του νεκροτομείου οδηγούν στο συμπέρασμα ότι μέχρι στιγμής ο βασικός ύποπτος της αποτρόπαιες πράξης είναι ο κλητήρας.

Ως εκ τούτου οι αρχές προχώρησαν στην έκδοση εντάλματος σύλληψης του και είναι θέμα χρόνου να φορέσει χειροπέδες και να οδηγηθεί στο τμήμα για ανάκριση.

Όπως έδειξε το κλειστό κύκλωμα παρακολούθησης μετά τις 3 το μεσημέρι, οπότε σχολάνε οι νεκροτόμοι, ο κλητήρας εισήλθε τρεις φορές στο δωμάτιο που βρίσκεται το ψυγείο για να τοποθετήσει σορούς. Στις 10 και 11 το βράδυ ενώ η τρίτη φορά ήταν στις 2 τα ξημερώματα.

Το γεγονός ότι όταν το νεογνό εντοπίστηκε στον κάλαθο αχρήστων, ήταν ακόμη παγωμένο, καταδεικνύει ότι δεν βρισκόταν εκεί για πολλές ώρες, και ως εκ τούτου οι αρχές δεν αποκλείουν το ενδεχόμενο ο κλητήρας να εμπλέκεται στην υπόθεση.

Από καταθέσεις που έλαβαν οι ανακριτές όπου μάρτυρες αναφέρουν ότι το βρέφος βρισκόταν στο ψυγείο μέχρι τις 3 το απόγευμα θεωρείται πλέον δεδομένο ότι το βρέφος πετάχτηκε στα σκουπίδια κατά την διάρκεια της νύχτας.

Ο ύποπτος αναμένεται να υποβληθεί σε εξαντλητική ανάκριση και να απαντήσει σε συγκεκριμένα ερωτήματα τα οποία εγείρονται μετά την χθεσινή του κατάθεση.

Πρώτο ερώτημα που πρέπει να απαντηθεί από τον κλητήρα είναι αν όντος στις 10 το βράδυ που εισήλθε για πρώτη φορά στο δωμάτιο με το ψυγείο, το βρέφος βρισκόταν στην θέση του. Και αυτό γιατί έρχεται σε σύγκρουση με την επιστημονική εξήγηση ότι το βρέφος για να εντοπιστεί παγωμένο σημαίνει ότι ρίχθηκε στα σκουπίδια κάποιες ώρες προηγουμένως.

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network