MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Συμπλοκές μεταξύ μεταναστών στο Κέντρο Υποδοχής της Κοφίνου

Advertisement

Sponsored by exness

Συμπλοκές μεταξύ περίπου 100 μεταναστών στο Κέντρο Υποδοχής Μεταναστών στην Κοφίνου – «Πιάστηκαν» στα χέρια παλιοί και νέοι μετανάστες – Άναψαν τα αίματα για ασήμαντη αιτία -Ένας μικροτραυματισμός και υλικές ζημίες στις εγκαταστάσεις του Κέντρου

Advertisement

Όλα ξεκίνησαν γύρω στις 8 το βράδυ όταν ομάδα των παλιών ενοίκων του Κέντρου Υποδοχής ζήτησε το λόγο από νεοαφιχθέντες Παλαιστίνιους από τη Συρία  και το Λίβανο για διαφορά που είχε προκύψει κατά τη διάρκεια παιχνιδιού των παιδιών παλιών και νεοφερμένων μεταναστών. Η λογομαχία δεν άργησε να εξελιχθεί σε συμπλοκές μεταξύ των παλιών και των νέων μεταναστών, που είχαν χωριστεί σε ομάδες.

Τα πράγματα ξέφυγαν και ως εκ τούτου οι εργαζόμενοι στο Κέντρο Υποδοχής κάλεσαν ενισχύσεις από την Αστυνομία. Αμέσως έσπευσαν στο σημείο ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις για να κατευνάσουν τα πνεύματα.

Σύμφωνα με πληροφορίες υπήρξε ένας μικροτραυματισμός ενός 19χρονου μετανάστη, ο οποίος αγνοεί από ποιον χτυπήθηκε, ενώ από τις συμπλοκές υπήρξαν υλικές ζημιές στις κτιριακές εγκαταστάσεις.

Η Αστυνομία που έφθασε στο χώρο εντόπισε τους «αρχηγούς» των δύο ομάδων. Δεν συντρέχει λόγος ανησυχίας καθώς, σύμφωνα με τις Αρχές, το περιστατικό θεωρείται μεμονωμένο ωστόσο μέλη της Δύναμης παραμένουν στο Κέντρο για προοληπτικούς λόγους.

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network

Δεδομένο..

Protathlima