MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Ο 42χρονος καταζητούμενος για την απάτη στην ΣΠΕ Αγίας Φύλας (pic)

Advertisement

Sponsored by exness

Στη δημοσιότητα έδωσε σήμερα η Αστυνομία τη φωτογραφία του 45χρονου Ελλαδίτη Ιορδάνη Κωστέκογλου, διευθυντή εταιρείας ανάπτυξης γης, ο οποίος φέρεται να εμπλέκεται στο οικονομικό σκάνδαλο της ΣΠΕ Αγίας Φύλας.

Advertisement

Ο καταζητούμενος όπως και τα άλλα τρία άτομα που τελούν υπό κράτηση για την ίδια υπόθεση φέρονται να εμπλέκονται σε 22 περιπτώσεις παράτυπων χορηγήσεων δανείων, το συνολικό ύψος των οποίων ανέρχεται στα 9,5 εκατομμύρια ευρώ, κατά τα έτη 2006-2009 στη Λεμεσό.

Παρακαλείται οποιοσδήποτε γνωρίζει οτιδήποτε που μπορεί να βοηθήσει στον εντοπισμό του, να επικοινωνήσει με το ΤΑΕ Λεμεσού στον αριθμό τηλεφώνου 25-805057 ή με τον πλησιέστερο Αστυνομικό Σταθμό, ή με τη Γραμμή Επικοινωνίας του Πολίτη στον αριθμό 1460.

Όπως σας ενημέρωσε από χθες η ιστοσελίδα μας, οι αρχές έχουν πληροφορίες ότι ο καταζητούμενος βρίσκεται εντός της Κύπρου αλλά φαίνεται να πηγαινοέρχεται στα κατεχόμενα. Ως εκ τούτου δόθηκαν αυστηρές οδηγίες σε όλα τα οδοφράγματα όπως είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί και να διενεργούν αυστηρούς ελέγχους.  

Για την ίδια υπόθεση τελούν υπό επταήμερη κράτηση ο 54χρονος επιχειρηματίας, ο 55χρονος πρώην γραμματέας της ΣΠΕ Αγίας Φύλας, ο 43χρονος πρώην τμηματάρχης χορήγησης δανείων και ο 40χρονος βοηθός του. 

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network