MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Εκρηκτικό το κλίμα στη μαραθώνια συνεδρίαση του ΔΗΚΟ

Advertisement

Sponsored by exness

Μαραθώνια αλλά και σε εκρηκτική ήταν χθεσινοβραδινή η συνεδρία του Εκτελεστικού Γραφείου του ΔΗΚΟ, η οποία αφορούσε τις εξελίξεις στο εθνικό θέμα αλλά και την αντιπαράθεση μεταξύ των δύο άτυπων στρατοπέδων του κόμματος.

Advertisement

Ο Πρόεδρος του ΔΗΚΟ Νικόλας Παπαδόπουλος, σύμφωνα με όσα που μεταδόθηκαν στο τηλεοπτικό δελτίο ειδήσεων του κρατικού καναλιού, στην ομιλία του, αναφέρθηκε στην ενημέρωση του Συμβουλίου αρχηγών από τον Πρόεδρο Αναστασιάδη επισημαίνοντας ότι η πρόοδος που έχει επιτευχθεί στο Κυπριακό είναι μηδαμινή.

Σημείωσε, επίσης, ότι οι θέσεις του Μουσταφά Ακιντζί δε διαφέρουν από τις μέχρι τώρα προτάσεις των προηγούμενων κατοχικών ηγετών.

Από την πλευρά του ο Μάριος Καρογιάν κατηγόρησε την σημερινή ηγεσία του ΔΗΚΟ ότι έχει εκτραπεί από διαχρονικές θέσεις του κόμματος και πως αν το κόμμα στήριζε το Πρόεδρο της Δημοκρατίας αυτή τη στιγμή δεν θα το έπραττε το ΑΚΕΛ.

Το ΔΗΚΟ, είπε, πρέπει να ζητήσει να ενημερωθεί επίσημα είτε από τον διαπραγματευτή Ανδρέα Μαυρογιάννη, είτε σε συνάντηση με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας.

Ο Αναπληρωτής Πρέοδρος του ΔΗΚΟ Μάρκος Κυπριανού, χαρακτήρισε απαράδεκτο το γεγονός ότι ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας δεν δίνει τα έγγραφα των διαπραγματεύσεων στα κόμματα και δεν έκρυψε την ανησυχία του για τη συνεχή μετάβαση ξένων αξιωματούχων στα κατεχόμενα για συναντήσεις με τον Μουσταφά Ακιντζί.

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network