MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Σκάνδαλο με πασσάλους της ΑΗΚ! Η ολιγωρία που κόστισε 10 εκατομμύρια

Advertisement

Sponsored by exness

Τέσσερις πρώην και ένας νυν διευθυντής της ΑΗΚ εμπλεκόμενοι σε σκάνδαλο για τους πασσάλους – Πάνω από 10 εκ. η ζημιές για τον οργανισμό – Ζήτησε διενέργεια ποινικής έρευνας από τον Γενικό Εισαγγελέα ο Λακκοτρύπης – Διέταξε διοικητική έρευνα στην ΑΗΚ και πειθαρχική δίωξη εναντίον του νυν υπαλλήλου του Οργανισμού

Advertisement

Υπόθεση που χρονολογείται από το 2005 με ακατάλληλους πασσάλους της Ηλεκτρικής κατήγγειλε ο Γιώργος Λακκοτρύπης με επιστολή του στον Γενικό Εισαγγελέα.

Ο Υπουργός Ενέργειας καταγγέλλει τέσσερις πρώην και ένα νυν υπάλληλο της ΑΗΚ που έδειξαν εγκληματική ολιγωρία με αποτέλεσμα η ΑΗΚ να μην κατασχέσει εγγυητική που είχε καταθέσει η ελληνική προμηθεύτρια εταιρία και ως εκ τούτου να υποστεί ζημιές 10 εκατομμυρίων.

Για την υπόθεση εκτός από τα 4 πρώην και νύν στελέχη της ΑΗΚ καταλυτικό ρόλο φέρεται να έχει παίξει και δικηγορικό γραφείο που αντιπροσώπευε την προμηθεύτρια εταιρία στην Κύπρο.

Όλα τα στοιχεία της υπόθεσης βρίσκονται ενώπιον του Γενικού Εισαγγελέα ο οποίος εφόσον αποφασίσει θα διατάξει ποινική έρευνα της υπόθεσης.

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network