MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Σε εξέλιξη η κρίσιμη συνεδρία του ΔΗΚΟ

Advertisement

Sponsored by exness

Σε εξέλιξη βρίσκεται από τις 5.30 περίπου το απόγευμα η συνεδρία του Εκτελεστικού Γραφείου του ΔΗΚΟ, με βασικό θέμα συζήτησης το Κυπριακό.

Advertisement

Η συνεδρία, η οποία άρχισε με τοποθέτηση του Προέδρου του κόμματος Νικόλα Παπαδόπουλου και θα συνεχιστεί με συζήτηση μεταξύ των μελών του Εκτελεστικού Γραφείου, πραγματοποιείται μετά και την πρόσφατη εσωκομματική αντιπαράθεση που φαίνεται να πυροδότησε συνέντευξη του τέως προέδρου του ΔΗΚΟ Μάριου Καρογιάν στην εφημερίδα “Η Καθημερινή”, την περασμένη Κυριακή.

Την ίδια μέρα το ΔΗΚΟ εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία ανέφερε ότι «είναι προφανές ότι οι προσπάθειες μηνών για διάσπαση του ΔΗΚΟ και δημιουργία νέου κόμματος απέτυχαν παταγωδώς. Αυτή η παταγώδης αποτυχία εξηγεί τον εκνευρισμό, τις φωνές και τις επιθέσεις όσων έκαναν αυτές τις προσπάθειες. Τα μέλη του ΔΗΚΟ έκαναν τις επιλογές τους στο τελευταίο εσωκομματικό συνέδριο. Οι ψηφοφόροι του ΔΗΚΟ θα κάνουν τις επιλογές τους στις επερχόμενες βουλευτικές εκλογές. Για το καλό του τόπου και το καλό του ΔΗΚΟ, καλούμε σε συστράτευση όλους, ακόμα και αυτούς που επιχειρούν να πλήξουν το Κόμμα».

Η συνεδρία αναμένεται να είναι πολύωρη.

Πηγή: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network