MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Νέα απάτη με πλαστές πιστωτικές από Ρώσους

Advertisement

Sponsored by exness

Τρεις Ρώσοι φαίνεται να εμπλέκονται σε νέα υπόθεση απάτης με πιστωτικές κάρτες – Η Αστυνομία διερευνά εναντίον τους 5 περιπτώσεις στις οποίες απέσπασαν αγαθά με πλαστές πιστωτικές κάρτες

Advertisement

Διάταγμα κράτησης τεσσάρων ημερών εξέδωσε το Επαρχιακό Δικαστήριο Πάφου εναντίον των τριών Ρώσων επισκεπτών για διευκόλυνση των ανακρίσεων σε σχέση με υπόθεση συνωμοσίας προς διάπραξη κακουργήματος,  πλαστογραφίας , κυκλοφορία πλαστού εγγράφου  και εξασφάλιση και απόπειρα εξασφάλισης αγαθών με ψευδείς παραστάσεις.

Για την υπόθεση η Αστυνομία προχώρησε στην σύλληψη τριών προσώπων τουριστών από τη Ρωσία, ηλικίας 20,21 και 29 ετών.

Τα τρία πρόσωπα συνελήφθησαν χθες  με δικαστικά εντάλματα και τέθηκαν υπό κράτηση για διευκόλυνση των  ανακρίσεων, σχετικά με την πιο πάνω διερευνώμενη υπόθεση.

Τα πιο πάνω πρόσωπα φαίνονται να εμπλέκονται σε πέντε υποθέσεις απόσπασης αγαθών με ψευδείς παραστάσεις και σε άλλες πέντε υποθέσεις απόπειρας απόσπασης αγαθών με ψευδείς παραστάσεις.

Ανακρινόμενοι οι τρεις Ρώσοι παραδέχτηκαν την διάπραξη των αδικημάτων. Συγκεκριμένα οι τρεις Ρώσοι αφίχθηκαν στην Κύπρο την1η Σεπτεμβρίου και επρόκειτο να αναχωρήσουν στις 4 Σεπτεμβρίου.

Ωστόσο προέκυψε  μαρτυρία εναντίον τους ότι απέσπασαν σε πέντε περιπτώσεις αγαθά με τη χρήση πλαστών πιστωτικών καρτών και σε άλλες πέντε περιπτώσεις  αποπειράθηκαν να αποσπάσουν  αγαθά με ψευδείς παραστάσεις.

Σύμφωνα με την Αστυνομία τα αδικήματα διαπράχθησαν στις 2 Σεπτεμβρίου.

Από τις παράνομες πράξεις τους οι Ρώσοι απέσπασαν διάφορα είδη κυρίως ηλεκτρονικά από διάφορα καταστήματα στην Πάφο.

Το ΤΑΕ Πάφου διερευνά την υπόθεση.

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network