MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Στα χέρια της Αστυνομίας ο συνεργός του εγκέφαλου του σχεδιαζόμενου τετραπλού φονικού

Advertisement

Sponsored by exness

Εξελίξεις αναμένονται στην υπόθεση του σχεδιαζόμενου τετραπλού φονικού στην Λάρνακα – Στα χέρια των Κυπριακών αρχών το δεξί χέρι του εγκέφαλου που συνελήφθη στην Ελλάδα – Έφθασε στην Κύπρο λίγο μετά το μεσημέρι – Σε εξέλιξη η ανάκριση του

Advertisement

Παρά την ένσταση που έφερε ο 38χρονος για την έκδοση του στην Κύπρο, μέλος της εγκληματικής οργάνωσης που σχεδίαζε μαζικές δολοφονίες στην Λάρνακα, παραδόθηκε στα χέρια των Κυπριακών Αρχών.

Σύμφωνα με πληροφορίες της Cyprus Times, κλιμάκιο των ανακριτών μετέβη στην Ελλάδα για να «παραλάβει» τον 38χρονο από τα Λιβάδια, οι οποίοι επέστρεψαν στην Κύπρο λίγο μετά το μεσημέρι.  

Ο ύποπτος, σε βάρος του οποίου εκκρεμούσε ευρωπαϊκό ένταλμα σύλληψης,  συνελήφθη σήμερα στις 23 Ιουλίου στο αεροδρόμιο της Θεσσαλονίκης, επιστρέφοντας από το Ισραήλ. Οι κυπριακές αρχές είχαν πληροφορία ότι θα μετέβαινε στην Ελλάδα και ως εκ τούτου ενημέρωσαν τις Ελληνικές Αρχές οι οποίες του έστησαν καρτέρι και του φόρεσαν χειροπέδες.

Όπως είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε, αυτή την στιγμή ο 38χρονος ανακρίνεται ενώ αύριο πιθανόν να οδηγηθεί ενώπιον δικαστηρίου για έκδοση διατάγματος κράτησης του ούτως ώστε να διερευνηθούν τα νέα στοιχεία γύρω από την υπόθεση.

 Ο ρόλος του στην εγκληματική οργάνωση… Φέρεται ως το «δεξί χέρι» του εγκέφαλου

Σύμφωνα με τα στοιχεία που έχει ενώπιον της η αστυνομία γύρω από την υπόθεση, που τα κίνητρα της αποδίδονται σε ξεκαθάρισμα λογαριασμών μεταξύ φατριών στην Λάρνακα, ο 38χρονος φέρεται ως το «δεξί χέρι» του εγκέφαλου της εγκληματικής οργάνωσης.

Ο ύποπτος, είχε συναντηθεί μαζί με το μάρτυρα της αστυνομίας στη Ρουμανία, όπου μαζί με τον φερόμενο εγκέφαλο της οργάνωσης ο οποίος καταζητείται, του πρότειναν να συμμετέχει στα σχεδιαζόμενα συμβόλαια θανάτου εναντίον τριών μελών αντίπαλης φατρίας.

Ωστόσο ακολούθως ο μάρτυρας όπως ισχυρίστηκε στις αρχές «έκανε πίσω» αφού στόχος του ήταν να τους εκμεταλλευτεί οικονομικά, με αποτέλεσμα ο εγκέφαλος να δώσει οδηγίες στον εκτελεστή και για τέταρτο συμβόλαιο θανάτου.

Υπενθυμίζεται ότι οι δυο φατρίες έχουν ανοιχτούς λογαριασμούς εδώ και αρκετό καιρό σε σχέση με τον έλεγχο της νύχτας και τον ηλεκτρονικό τζόγο στη Λάρνακα.

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network