MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Πανικός στους δρόμους της Λευκωσίας! Μεθυσμένος πάτησε δύο νεαρούς

Advertisement

Sponsored by exness

18χρονος που οδηγούσε μεθυσμένος το αυτοκίνητο του, παρέσυρε δύο νεαρούς χθες το βράδυ στην Έγκωμη – Μεταφέρθηκαν στο Νοσοκομείο, καλά στην υγεία τους – Χειροπέδες στον 18χρονο οδηγό – Του έγινε έλεγχος αλκοτέστ με ένδειξη 92mg – Μερίδα μαθητών από παρακείμενο πάρτι κινήθηκε απειλητικά κατά των Αστυνομικών – Χρειάστηκε η επέμβαση των μελών της ΜΜΑΔ για να τους επαναφέρουν στην τάξη

Advertisement

Γύρω στις 3 και 30 τα ξημερώματα, αυτοκίνητο που οδηγούσε 18χρονος στην οδό Ταξίαρχου Δεμέναγα στην Έγκωμη, έχοντας ως συνοδηγό άλλο 18χρονο, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται από την Αστυνομία παρεξέκλινε της πορείας του προσέκρουσε σε πεζοδρόμιο και στη συνέχεια σε περίφραξη παρακείμενου πάρκου, παρασύροντας στην πορεία του δύο πρόσωπα ηλικίας 18χρόνων τα οποία βρίσκονταν στο πεζοδρόμιο μαζί με άλλους μαθητές ιδιωτικού σχολείου όπου συμμετείχαν σε πάρτυ.

Οι δύο πεζοί μεταφέρθηκαν με ασθενοφόρο στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας όπου στον πρώτο δόθηκαν οι πρώτες βοήθειες και πήρε εξιτήριο ενώ ο δεύτερος κρατήθηκε για περαιτέρω νοσηλεία. Η κατάστασή του δεν θεωρείται σοβαρή.

Οι επιβαίνοντες του αυτοκινήτου δεν τραυματίστηκαν ενώ στον οδηγό διενεργήθηκε έλεγχος αλκοτέστ με ένδειξη 92 μg αντί 9 μg που είναι το ανώτατο από το Νόμο όριο βάση της ηλικίας του. Ο οδηγός συνελήφθη και τέθηκε υπό κράτηση.

Σημειώνεται ότι, με την άφιξη περιπολικού της Αστυνομίας στη σκηνή για διερεύνηση του τροχαίου δυστυχήματος, μερίδα μαθητών κινήθηκαν απειλητικά προς το μέρος των αστυνομικών και χρειάστηκε η παρέμβαση της ΜΜΑΔ τα μέλη της οποίας με παροτρύνσεις και συστάσεις, επανέφεραν την τάξη για την ομαλή διερεύνηση του δυστυχήματος.

Η Τροχαία Λευκωσίας συνεχίζει τις εξετάσεις.

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network