MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

9 Σεπτεμβρίου ξανά το Ανώτατο για τη Σολομωνίδου

Advertisement

Sponsored by exness

Την Τετάρτη 9 Σεπτεμβρίου θα διεξαχθεί νέα ακρόαση για διευκρινήσεις στην υπόθεση απειλητικών μηνυμάτων στο Δήμο Πάφου – Η υπεράσπιση της Μαρίας Σολομωνίδου υπέβαλε αίτημα για ακύρωση των διαταγμάτων –  Κατατέθηκαν οι αγορεύσεις των δύο πλευρών

Advertisement

Την προσεχή Τετάρτη, στις 10:30, ορίστηκε η ακρόαση για διευκρινίσεις στην υπόθεση που αφορά την αίτηση για ακύρωση των διαταγμάτων εξασφάλισης τηλεπικοινωνιακών δεδομένων, κατά την οποία και θα δοθεί χρόνος στις δύο πλευρές να συνοψίσουν τα επιχειρήματά τους.

Πρόκειται για τα διατάγματα εξασφάλισης τηλεπικοινωνιακών δεδομένων στην υπόθεση αποστολής απειλητικών μηνυμάτων προς τον νυν Δήμαρχο Πάφου Φαίδωνα Φαίδωνος, την Αναπληρώτρια Δημοτικό Μηχανικό του Δήμου Ανδρούλλα Ευθυμίου και το δημοσιογράφο Κώστα Νάνο, που εκδικάζεται στο Επαρχιακό Δικαστήριο Πάφου.

Ο συνήγορος υπεράσπισης της Μαρίας Σολομωνίδου, του Κωνσταντίνου Σύφαντου και του Ηλία Σολομωνίδη Μιχάλης Πικής, είχε υποβάλει στο Ανώτατο αίτηση φύσεως “certiorari” με στόχο την ακύρωση των διαταγμάτων εξασφάλισης τηλεπικοινωνιακών δεδομένων που αφορούσαν την υπόθεση.

Οι αγορεύσεις των δύο πλευρών έχουν ήδη κατατεθεί, ενώ κατά τη σημερινή διαδικασία ο κ. Πικής κατέθεσε στο δικαστήριο επιπρόσθετο κείμενο και δόθηκε ως εκ τούτου χρόνος στην εκπρόσωπο της Νομικής Υπηρεσίας Έλενα Ζαχαριάδου να το μελετήσει και να καταθέσει αν επιθυμεί δικό της περιεκτικό κείμενο.

Όπως ανάφερε ο Δικαστής Αντώνης Λιάτσος, την επόμενη Τετάρτη θα δοθεί χρόνος στις δύο πλευρές να παρουσιάσουν ενώπιον του Δικαστηρίου συνοπτικά τα σημαντικά στοιχεία των κειμένων τους.

Πηγή: ΚΥΠΕ 

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network