MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Υπό έλεγχο η πυρκαγιά σε δύσβατη περιοχή της Γεράσας

Advertisement

Sponsored by exness

Υπό έλεγχο βρίσκεται μεγάλη πυρκαγιά στην περιοχή Γεράσα – Παραμύθα στη Λεμεσό – Κινητοποιήθηκαν και τα πτητικά μέσα της Πυροσβεστικής και του Τμήματος Δασών

Advertisement

Η πυρκαγιά ξέσπασε γύρω στις 10:30 το πρωί στην περιοχή Γεράσα – Παραμύθα. Στο χώρο επιχειρούν ισχυρές δυνάμεις πυρόσβεσης και τα πτητικά μέσα ωστόσο οι προσπάθειες των πυροσβεστικών δυνάμεων δυσχεραίνονται από το δύσβατο της περιοχής. Επτά εκσκαφείς μάχονται να ανοίξουν δρόμους για να μπορούν να πλησιάσουν οι επίγειες δυνάμεις. 

Σε ανακοίνωση της η Πυροσβεστική Υπηρεσία αναφέρει ότι «για την κατάσβεση της ανταποκρίθηκαν και ενεργούν δύο μισθωμένα ελικόπτερα της Κυπριακής Δημοκρατίας, δύο αεροπλάνα του Τμήματος Δασών ένα ελικόπτερο της Αστυνομίας και ένα ελικόπτερο της Εθνικής Φρουράς».

Επιχειρούν επίσης, τέσσερα βυτιοφόρα οχήματα και μία Κινητή Μονάδα της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, τρία βυτιοφόρα οχήματα του Τμήματος Δασών, δύο κινητές μονάδες των Κοινοτικών Συμβουλίων και επίσης λειτουργεί το Προωθημένο Τοπικό Κέντρο Επιχειρήσεων.

Αποστέλλονται επίσης πέντε βυτιοφόρα οχήματα από τις Επαρχίες Λευκωσίας, Λάρνακας, Πάφου και της ΕΜΑΚ, καταλήγει η ανακοίνωση.

Η πυρκαγιά καίει χόρτα και άγρια βλάστηση ενώ μέχρι στιγμής δεν απειλούνται οποιαδήποτε υποστατικά.

 

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network