MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Σε δίκη τον Σεπτέμβριο, η 62χρονη που τα τσέπωνε από τουρίστες στην Αγία Νάπα

Advertisement

Sponsored by exness

Στις 11 Σεπτρεμβρίου θα δικαστεί η 62χρονη που βρέθηκε χθες σε παραλία της Αγίας Νάπας με 3500 ευρώ – Μέχρι τότε θα κρατείται στις Κεντρικές Φυλακές – Δεν έπεισε κανέναν για το που βρήκε τα χρήματα

Advertisement

Ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Αμμοχώστου που θα συνεδριάσει στις 11 Σεπτεμβρίου παραπέμφθηκε σήμερα γυναίκα από τη Ρουμανία, ηλικίας 62 χρόνων, η οποία συνελήφθη χθες από την Αστυνομία όταν στην κατοχή της εντοπίστηκε χρηματικό ποσό που ξεπερνά τις 3,500 ευρώ. Οι κατηγορίες που αντιμετωπίζει η γυναίκα είναι παράνομη κατοχή περιουσίας και αλήτης και πλάνητας (περιφερόταν και ζητούσε ελεημοσύνη από το κοινό).

Σύμφωνα με την Αστυνομία, χθες το πρωί δόθηκε πληροφορία στον Αστυνομικό Σταθμό Αγίας Νάπας ότι γυναίκα σε παραλία της περιοχής περιφερόταν ύποπτα και θεάθηκε να μετρά χρήματα που είχε σε τσαντάκι.

Περιπολικό της Αστυνομίας μετέβη στη σκηνή όπου εντόπισε την 62χρονη. Στη γυναίκα έγινε σωματική έρευνα και στην κατοχή της εντοπίστηκε το χρηματικό ποσό των 3,574.16 ευρώ σε διάφορα χαρτονομίσματα και κέρματα.

Ανακρινόμενη από την Αστυνομία, η γυναίκα δεν έδωσε ικανοποιητικές απαντήσεις για την κατοχή των χρημάτων, συνελήφθη και μεταφέρθηκε στον Αστυνομικό Σταθμό Αγίας Νάπας, ανακρίθηκε γραπτώς και τέθηκε υπό κράτηση.

Σήμερα οδηγήθηκε ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Αμμοχώστου το οποίο παρέπεμψε τη γυναίκα σε δίκη ενώπιον του στις 11 Σεπτεμβρίου.

Μέχρι την ημερομηνία έναρξης της δίκης της η γυναίκα θα κρατείται στις Κεντρικές Φυλακές στη Λευκωσία.

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network