MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Πίσω στον Αρχηγό το «μπαλάκι» από το Γενικό για τη διαθεσιμότητα των αστυνομικών

Advertisement

Sponsored by exness

Το μπαλάκι πίσω στον Αρχηγό της Αστυνομίας έριξε ο Γενικός Εισαγγελέας. Σύμφωνα με πληροφορίες της Cyprus Times πριν από λίγο ο Αρχηγός παρέλαβε την απαντητική  επιστολή του Γενικού Εισαγγελέα σε σχέση με το χθεσινό αίτημα του για διευκρινήσεις για τη διαθεσιμότητα των δύο Αστυνομικών.

Advertisement

Όπως είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε ο Γενικός Εισαγγελέας δεν δίνει ξεκάθαρη νομική συμβουλή στον Αρχηγό αφήνοντας την απόφαση καθαρά πάνω του.

Ο Αρχηγός της Αστυνομίας ζητούσε γνωμάτευση, αφού θεωρεί ότι λόγω του ότι ολοκληρώθηκαν οι έρευνες δεν θα ήταν χρήσιμο να τεθούν σε διαθεσιμότητα οι δύο Αστυνομικοί.

Στο μεταξύ, για τους άλλους πέντε αστυνομικούς δεν γίνεται καμία αναφορά από το Γενικό Εισαγγελέα. Σε ότι αφορά την πειθαρχική έρευνα που αφορά τους πέντε και το κατά πόσον θα διερευνηθεί το ενδεχόμενο ύπαρξης ποινικών ευθυνών διερεύνησης των πληροφοριών ότι οι δύο εκτελούσαν εντολές ο Γενικός Εισαγγελέας, σύμφωνα με πληροφορίες, παρέπεμψε τον Αρχηγό στην Ανεξάρτητη Αρχή Διερεύνησης και Παραπόνων.

Η γνωμάτευση του Γενικού μελετάται από τον Αρχηγό και αναμένεται εντός των επόμενων ωρών να υπάρξουν νέες εξελίξεις. Ο πρόεδρος της Ανεξάρτητης Επιτροπής ακόμα δεν έχει ενημερωθεί από τον Γενικό Εισαγγελέα.

Σύμφωνα με πληροφορίες της Cyprus Times, η Ανεξάρτητη Αρχή είχε διερευνήσει το ενδεχόμενο οι πράξεις των δύο να σχετίζονται με εντολές ανωτέρων χωρίς όμως να προκύψει οτιδήποτε. Γεγονός που όμως εγείρει ερωτηματικά αφού, σύμφωνα με το πόρισμα, οι πέντε αστυνομικοί φέρουν πειθαρχικές ευθύνες.

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network

ΤΟ ΒΑΡΟΣ

ShootandGoal