MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Καταγγελία για «φαγοπότι» πίσω από φιλανθρωπική εκδήλωση στη Λάρνακα

Advertisement

Sponsored by exness

Στο μικροσκόπιο των αρχών φιλανθρωπική εκδήλωση που διοργανώθηκε στην Λάρνακα για τον 7χρονο Αργύρη που αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα υγείας – Καταγγέλλει κομπίνα από τους διοργανωτές ο πατέρας του 7χρονου ισχυριζόμενος ότι μάζεψαν δεκάδες χιλιάδες ευρώ και του παρουσιάζουν διαφορετικά έσοδα – Προέβη σε καταγγελία στην αστυνομία και παρέδωσε στοιχεία προς διερεύνηση

Advertisement

Σύμφωνα με πληροφορίες της Cyprus Times, ενώπιον της αστυνομίας βρίσκεται καταγγελία σε σχέση με φιλανθρωπική εκδήλωση που διοργανώθηκε στην Λάρνακα την περασμένη Κυριακή, με σκοπό την οικονομική ενίσχυση της οικογένειας του 7χρονου Αργύρη, ο οποίος αντιμετωπίζει σοβαρά νευρολογικά προβλήματα και χρειάζεται η συνεχής μετάβαση του στην Αθήνα για θεραπείες.

Όπως κατήγγειλε ο πατέρας του 7χρονου, οι διοργανωτές εκμεταλλεύτηκαν το μωρό του προκειμένου να προσελκύσουν κόσμο και να μαζέψουν περισσότερα χρήματα αφού όπως ισχυρίζεται «ενώ διεμήνυαν ότι όλα τα έσοδα θα δίνονταν για τις θεραπείες του μικρού Αργύρη» στην συνέχεια του παρουσίασαν διαφορετικά δεδομένα.

Σύμφωνα πάντα με τους ισχυρισμούς του Μωυσή Λουκά, «η φιλανθρωπική εκδήλωση είχε κέρδη δεκάδων χιλιάδων ευρώ και οι διοργανωτές υποστηρίζουν ότι τα έσοδα ανέρχονται στις 5400, με τα οποία χρήματα θα πρέπει να καλυφτούν τα έξοδα της εκδήλωσης και τα υπόλοιπα να δοθούν για τον Αργύρη.»

Ο κ. Λουκά μιλώντας στην Cyprus Times, έκανε λόγο για «εκμετάλλευση του παιδιού του» αφού στα διαφημιστικά φυλλάδια αναγραφόταν ξεκάθαρα ότι «όλα τα έσοδα θα δοθούν για να συνεχίσει ο μικρός Αργύρης τις επεμβάσεις του». 

Ο πατέρας του 7χρονου κατήγγειλε επίσης ότι εκδόθηκαν και πουλήθηκαν διπλά και τριπλά εισιτήρια, έχοντας κάποια στην κατοχή του, τα οποία σήμερα το απόγευμα τα παρέδωσε στους ανακριτές του ΤΑΕ Λάρνακας που διερευνά την υπόθεση.

Η αστυνομία αναμένεται να λάβει καταθέσεις και να συλλέξει στοιχεία ούτως ώστε να διερευνηθούν πλήρως οι ισχυρισμοί του πατέρα του 7χρονου.

Σημειώνεται ότι ο μικρός Αργύρης θα πρέπει να μεταβεί στην Αθήνα σε 20 ημέρες για θεραπεία, με τα έξοδα να ανέρχονται περίπου στις 10 χιλιάδες ευρώ.

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network