MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Υπόθεση «Πίου»: Από τον «Αγαπούλα» στα 58 «γκολ» που έφαγε

Advertisement

Sponsored by exness

«Ήμουν απελπισμένος, δεν είχα να φάω» εξομολογείται το «μαύρο πιστόλι» της γνωστής διαφήμισης και περιγράφει πώς έγινε βαποράκι ενός από τα μεγαλύτερα κυκλώματα ηρωίνης – «Ζητώ ταπεινά συγγνώμη από τη γυναίκα μου και τα παιδιά μου»

Advertisement

Μπορεί η μεταγραφή του προέδρου «Αγαπούλα» να προκάλεσε πανικό στο Πανελλήνιο και να σκόραρε στα δίχτυα μεγάλης εταιρείας κινητής τηλεφωνίας, ωστόσο η δόξα του δεν κράτησε για πολύ… Ο 37χρονος Τζόελ Ανιίνο Ιζόνα, που ήρθε στην Ελλάδα αναζητώντας μια καλύτερη τύχη, βρέθηκε ξαφνικά ενώπιον του εισαγγελέα με την κατηγορία της εισαγωγής ηρωίνης στη χώρα. «Ζητώ ταπεινά συγγνώμη από τη γυναίκα μου και τα παιδιά μου. Ηταν ένα τραγικό λάθος που θα πληρώσω ακριβά», δηλώνει στο «ΘΕΜΑ».

Ο ευρύτερα γνωστός στο τηλεοπτικό κοινό ως «Πίου, το μαύρο πιστόλι», που έκανε θραύση με την περιβόητη διαφήμιση εταιρείας κινητής τηλεφωνίας, συνελήφθη από αστυνομικούς της Δίωξης Ναρκωτικών στον Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών «Ελευθέριος Βενιζέλος» για εισαγωγή ηρωίνης. Ο Νιγηριανός είχε καταπιεί 58 αυτοσχέδιες συσκευασίες ηρωίνης, συνολικού βάρους 1.285 γραμμαρίων, ενώ διαπιστώθηκε ότι αποτελεί μέλος ευρύτερου κυκλώματος διακίνησης ναρκωτικών από χώρες της Αφρικής προς τη Δυτική Ευρώπη

Ο Τζόελ που έγινε… Πίου

Ένα διαφημιστικό  σποτ διάρκειας ενός λεπτού ήταν αρκετό για να μιλούν όλοι για τον Πίου, τον αλλοδαπό που καθάριζε τζάμια στα φανάρια και ξαφνικά βρέθηκε να βάζει γκολ από τα αποδυτήρια. Ωστόσο, μπορεί το «Μαύρο Πιστόλι» από τη… Φαναρμπαχτσέ να σκόραρε στα δίχτυα της διαφήμισης εταιρείας κινητής τηλεφωνίας, στην πραγματικότητα όμως ο κατά κόσμον Τζόελ Ανιίνο έβγαζε το μεροκάματό του δουλεύοντας ως βοηθός καμεραμάν σε εταιρεία κινηματογραφικών παραγωγών.

Παράλληλα, έκανε πολλές δουλειές για να επιβιώσει. Αλλοτε δούλευε στην οικοδομή και άλλοτε ως μικροπωλητής. Στην πορεία γνώρισε τη μέλλουσα γυναίκα του Αργυρώ, με την οποία απέκτησε δύο παιδιά. Η γνωριμία τους έγινε, σύμφωνα με τον ίδιο, μέσω κοινών φίλων στα Χανιά, ο έρωτάς του ήταν κεραυνοβόλος και το 2006 αποφάσισαν να ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας. Κάπου εκεί, η ζωή του άρχισε να μπαίνει σε τάξη αφού απέκτησε σταθερή δουλειά και μεροκάματο στην εταιρεία του πεθερού του Γιάννη Παπαδάκη, γνωστού μακενίστα.

«Δύο χρόνια ήταν άφαντος»

Η σύζυγός του Αργυρώ Παπαδάκη δεν μπορεί να πιστέψει αυτό που συνέβη. Σοκαρισμένη και ταυτόχρονα θυμωμένη, μιλάει στο «ΘΕΜΑ» για το περιστατικό και επισημαίνει πως δύο χρόνια τώρα ο σύζυγός της ήταν άφαντος και δεν γνώριζε πολλά γι’ αυτόν. «Είμαστε σχεδόν 10 χρόνια παντρεμένοι αλλά τα τελευταία δύο χρόνια είμαστε σε διάσταση. Τον έβλεπα κάθε τέσσερις μήνες που ερχόταν να δει τα παιδιά για λίγες ημέρες.

«Εάν πατήσει στην Κρήτη, θα του κόψω τα πόδια»

«Μου προκαλεί αηδία. Εγώ τον βοήθησα και εκείνος μάς εξευτέλισε. Με τον άνθρωπο αυτόν δεν υπάρχει καμία σχέση πλέον, αν πατήσει τα πόδια του στο χωριό θα του τα κόψω», ήταν τα πρώτα λόγια του πεθερού του. Εξοργισμένος, ο κ. Παπαδάκης εξήγησε πως «ο Τζόελ ήταν σε διάσταση με την κόρη του εδώ και δύο χρόνια. Μας έλεγε ότι πούλαγε αυτοκίνητα στην Αφρική και ότι έπρεπε να κάνει ταξίδια. Την οικογένειά του ποτέ δεν τη βοήθησε. Εγώ ψωνίζω στα εγγονάκια μου», είπε συγκινημένος όταν αναφέρθηκε στην 9χρονη κόρη και στον 3χρονο γιο του «Πίου».

Πηγή: protothema 

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network