MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Από νωρίς στο κόλπο! 17χρονος εκβίαζε συνομήλική του με πορνογραφικό υλικό

Advertisement

Sponsored by exness

Εξιχνιάστηκε, από τη Διεύθυνση Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, υπόθεση πορνογραφίας ανηλίκων με θύμα 17χρονη, ενώ σχηματίστηκε δικογραφία τακτικής διαδικασίας για πορνογραφία ανηλίκων και πορνογραφικές αναπαραστάσεις ανηλίκων, μέσω διαδικτύου, στην οποία εμπλέκεται 17χρονος.

Advertisement

Η διερεύνηση της υπόθεσης ξεκίνησε μετά από καταγγελία της μητέρας της 17χρονης, σύμφωνα με την οποία, η ανήλικη συνομιλούσε με άγνωστο άτομο μέσω ιστοσελίδας κοινωνικής δικτύωσης και του απέστειλε φωτογραφίες της με άσεμνο περιεχόμενο. Η ανήλικη δέχτηκε στη συνέχεια προσωπικό μήνυμα από άλλο προφίλ, που την ενημέρωνε ότι κατέχει φωτογραφίες της και την απείλησε ότι αν δεν του αποστείλει άλλες δύο φωτογραφίες της, θα μοιράσει αυτές που έχει ήδη στην κατοχή του και σε άλλα άτομα.

Η 17χρονη αρνήθηκε και το άτομο αυτό απέστειλε κάποιες από τις φωτογραφίες της σε διαδικτυακούς της φίλους, ενώ προσέγγισε και άλλα ανήλικες για να του δώσουν αντίστοιχες φωτογραφίες, ζητώντας από μία να συνευρεθεί μαζί του, με αντάλλαγμα χρηματική αμοιβή.

Στο πλαίσιο αυτό, εκδόθηκε διάταξη και βούλευμα από την αρμόδια Εισαγγελική Αρχή για άρση του απορρήτου των επικοινωνιών, ενώ από την έρευνα της Διεύθυνσης Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος και την ανάλυση των ηλεκτρονικών ιχνών, ταυτοποιήθηκε ο κάτοχος της επίμαχης σύνδεσης διαδικτύου.

Ακολούθησε, παρουσία δικαστικού λειτουργού, έρευνα στην οικία του 17χρονου, σε περιοχή της Αττικής και ταυτοποιήθηκε ότι ήταν ο διαχειριστής των δύο επίμαχων προφίλ και ότι είχε διαγράψει τις προαναφερθείσες φωτογραφίες της ανήλικης. Βρέθηκε και κατασχέθηκε ένας φορητός ηλεκτρονικός υπολογιστής και τάμπλετ, που θα αποσταλούν στη Διεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών για εργαστηριακές εξετάσεις.

Τέλος, η δικογραφία που σχηματίστηκε θα αποσταλεί στον αρμόδιο Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών.

Πηγή: topontiki

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network

ΠΙΕΣΗ/ΑΠΟΕΛ

ShootandGoal